Det lider emot höst.

Jag har haft en fantastisk sommar med massor av jobb och väldigt lite bad. Men nu lider den mot sitt slut och snart börjar alvaret med uppbyggnaden av det nya möbelvaruhuset i Malmö. Jag går som på nålar!

Men innan dess hann jag med att njuta lite och skylta om i favoritbutiken i Gislövs Strandmark.

Eftersom jag missade höstens formex-mässa fick jag insupa inspiration och direktiv av resten av gänget. Och vi lyckades väldigt bra om jag får säga det själv. Här följer några av skyltningarna:












ge mig ett Z, ge mig ett T, ge mig ett U, ge mig ett L. vad blir det???

Förutom att gå introduktionskurs, lära känna butiken, sortimentet och mina nya arbetskollegor samt att i träningsbutiken komma in i arbetet, lära mig rutiner och dekorera så smått, har jag ockå varit med om en första, väldigt trevlig "personalfest". Detta var när varuhusets stora symbol anlände till Cederströmsgatan 2 i Malmö: Den stora röda stolen.

Detta firades med en namgivningsceremoni, krossande av champangeflaska, lite fina tal och dessutom träning av Malmöfilialens "kampsång". En allt som allt väldigt trevlig tillställning! Och väldigt uppbyggande av sammanhållning och förväntan inför analkande öppning. Inspirerande.




Spänningen är olidlig till öppningen!


Sommarskylt på Ting ute & inne

Att göra om i butiken är något av det bästa jag vet. Kreativitet, uppfinningsrikedom och ett pusslande med detaljer och produkter. Att göra gamla saker intressanta och spännande i nya kombinationer samt att locka kundernas inspiration och association. Detta blev sommaren på Ting ute & inne:








RSS 2.0